BOLU / MERKEZ - Mevlâna İlkokulu

Mevlâna İlkokulu

Kürkçüler Mahallesi Mevkii TOKİ Evleri
Vizyon
Derslerde, öğrencilerimizin yaşadıkları dünya ile okul müfredatı arasındaki bağlantıyı fark etmelerini, sorunları çözerken uygun bilgi, deneyim ve eleştirel düşünceyi kullanabilmelerini sağlayan sınıf etkinlikleri planlayıp uygulamayı ve saygın, örnek bir okul olmayı amaçlamaktayız.
Misyon
Öğrencilerimizin insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaşlar olmalarını, akademik ve kültürel başarıya sahip, bilgiye ulaşan, bilgiyi işleyen, bilgiyi paylaşan ve gerçek yaşamda üretkenlik kazandıran bireyler olarak yetişmelerini amaçlamaktayız.
Yılın Kaliteli Ekibi Bolu 1.´si
Öğretim Şekli :
Ulaşım
Şehir merkezinden ulaşım her 30 dakikada bir kalkan belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.(Ücret:15 Tl)
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz şehir merkezine 4 km uzaklıkta olup, TOKİ Konutları içinde yer almaktadır.